Pozantı İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 322 581 51 10
WEB https://pozantiho.meb.k12.tr
Adres : Zafer Mah. İnönü Cad. No59 Pozantı /ADANA
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, geçmişinden aldığı güçle geleceğine yön verebilen, hayatın her alanında önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak; evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek; okulumuzdaki her öğrencinin akademik ve sosyal başarısını paralel olarak üst seviyelere ulaştırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati: 08.20 Ders Bitiş Saati : 16.40
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Merkezi kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde bulunan okulumuz İlçe Kaymakamlığına bes yüz metre uzaklıkta olup diğer kamu kurumlarına ve sosyal alanlara da yaklaşık aynı mesafelerdedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :